Services

Lucrari de finisaj si amenajari interioare

Finisajele, construcțiile de birouri și spațiile de producție, atât interioare, cât și exterioare, precum și amenajările interioare, au rolul de a da formă și personalitate construcției și de a o transforma într-un spațiu adecvat locuirii sau utilizării în scopul pentru care a fost construită.

Lucrările de finisaje, atât exterioare, cât și interioare, includ operațiuni precum tencuirea, montarea de sisteme termo- și hidroizolante, aplicarea de glet și vopsitorii, montarea de gresie și faianță, parchet și altele. Aceste lucrări au ca scop transformarea construcției dintr-o structură nefinisata într-o construcție finalizată, care să asigure confortul utilizatorilor.

În categoria amenajărilor interioare intră toate elementele de design și funcționalitate necesare pentru desfășurarea activităților curente.

Bestconsteam pune la dispoziția clienților săi servicii de consultanță pentru alegerea celor mai bune finisaje, care să răspundă nevoilor specifice, ținând cont și de limitările bugetare impuse. Serviciul de consultanță este susținut de expertiza echipei noastre în realizarea efectivă a lucrărilor de finisaje, cu capacitatea de a satisface cele mai diverse cerințe. Suntem gata să ne punem experiența la dispoziția ta!