Lucrari de finisaj si amenajari interioare

Finisajele, construcțiile de birouri și spațiile de producție, atât interioare, cât și exterioare, precum și amenajările interioare, au rolul de a da formă și personalitate construcției și de a o transforma într-un spațiu adecvat locuirii sau utilizării în scopul pentru care a fost construită.

Lucrările de finisaje, atât exterioare, cât și interioare, includ operațiuni precum tencuirea, montarea de sisteme termo- și hidroizolante, aplicarea de glet și vopsitorii, montarea de gresie și faianță, parchet și altele. Aceste lucrări au ca scop transformarea construcției dintr-o structură nefinisata într-o construcție finalizată, care să asigure confortul utilizatorilor.

În categoria amenajărilor interioare intră toate elementele de design și funcționalitate necesare pentru desfășurarea activităților curente.

Bestconsteam pune la dispoziția clienților săi servicii de consultanță pentru alegerea celor mai bune finisaje, care să răspundă nevoilor specifice, ținând cont și de limitările bugetare impuse. Serviciul de consultanță este susținut de expertiza echipei noastre în realizarea efectivă a lucrărilor de finisaje, cu capacitatea de a satisface cele mai diverse cerințe. Suntem gata să ne punem experiența la dispoziția ta!

Dotari incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC)

Pentru că dotările de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC) sunt esențiale pentru utilizarea optimă a unei construcții, suntem aici pentru a oferi expertiza noastră în montarea centralelor termice, caloriferelor, aparatelor de aer condiționat și a sistemelor de ventilație de mari dimensiuni. Îți punem la dispoziție serviciile noastre profesionale pentru a face acest proces mai ușor și mai eficient pentru tine.

Compartimentari sticla

Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție pentru a îmbunătăți funcționalitatea construcției tale prin intermediul compartimentărilor. Avem experiență în utilizarea atât a materialelor clasice, cât și a celor din sticlă, iar acest lucru ne permite să îți oferim o gamă largă de opțiuni de compartimentare.

În ultima perioadă, compartimentările din sticlă au câștigat popularitate, datorită designului lor special, care aduce lumină naturală în spații închise și neaccesibile. În plus, acestea conferă o notă estetică deosebită construcției.

Oferim consultanță în alegerea celei mai bune variante de compartimentare pentru nevoile tale, dar și servicii de montare a compartimentărilor din sticlă. Acestea pot fi realizate în diferite dimensiuni, cu sau fără tâmplărie, mată sau colorată, cu forme și modele variate, astfel încât să îndeplinească perfect cerințele tale. Tu decizi ce opțiune este cea mai potrivită pentru proiectul tău și noi ne vom ocupa de restul

Confectii metalice si de lemn

Pentru ca arhitectura inseamna mai mult decat structuri, dar pentru ca dorim sa oferim clientilor nostri toate elementele care ii fac sa se simta ca acasa, va putem oferi produse din fier sau lemn din otel inoxidabil.

Pentru furnizarea sau fabricarea acestor produse suntem in cooperare cu companii ce ofera astfel de produse. Incorporam diferite elemente cu design speciale in cladirile noastre, cum ar fi: balustrade, scari, garduri etc. Va va placea ce veti descoperi!

Instalatii termice, sanitare si electrice

Trebuie sa stii ca lucrarile de instalatie vor fi efectuate atat in faza de excavare pentru a asigura racordarea la retelele publice dar mai ales dupa finalizarea structurii. Implementarea instalatiilor termo-sanitare si electrice include montarea multor elemente (tevi, fitinguri, robineti, doze, cabluri etc) si reprezinta o etapa esentiala pentru asigurarea eficienta a consumului si conditiile necesare folosirii cladirii. Echipa noastra asigura efectuarea unor lucrari de instalatii termosanitare si electrice de calitate superioara respectand intotdeauna normele. Va putem oferi si serviciile pe care le doriti pentru instalarea sistemelor de incalzire (calorifere de incalzire etc.) a echipamentelor de iluminat, prize si a instalatiilor sanitare.

Lucrari de structura

Dupa finalizarea infrastructurii constructiei se executa lucrarile de suprastructura cuprinzand:

 • Executia planseului(cofraj, instalare armature, turnare beton , executat zidarii).
 • Realizare grinzi si stalpi (montarea cofrajului si armarea grinzilor si stalpilor);
 • Constructia peretilor exteriori si a peretilor interiori.

Echipa Bestconsteam cu experienta acumulata in proiecte vaste poate executa lucrarile structurale complexe conform proiectelor tehnice de rezistenta in conformitate cu toate reglementarile legale in vigoare.

Infrastructura cladirilor

Infrastructura clădirilor este un aspect esențial pentru realizarea unei construcții care sa rezite pe termen lung. La fel ca orice bază, infrastructura trebuie construită cu atenție și profesionalism pentru a oferi stabilitate celorlalte elemente ale clădirii.

Noi suntem conștienți de importanța infrastructurii și abordăm cu seriozitate fiecare aspect al procesului de construcție, de la alegerea materialelor de calitate, la executarea hidroizolațiilor corespunzătoare și identificarea celor mai potrivite materiale pentru tipul de infrastructură ales și utilizarea ulterioară a construcției.

Alegerea sistemului de fundare depinde de factori precum natura terenului, înălțimea clădirii, existența subsolului sau demisolului, suprafața construită și tipul de construcție. Putem opta pentru diverse tipuri de fundații, cum ar fi radierul general, fundația continuă sub ziduri, fundația izolată sub stâlp sau fundații pe piloți, iar experiența noastră în realizarea acestor lucrări ne permite să oferim o calitate superioară a construcției.

Principalele categorii de lucrări specifice infrastructurii includ curățarea și pregătirea terenului, trasarea fundației conform proiectului tehnic, execuția săpăturilor, montarea stratului hidroizolant, confecționarea și montarea armăturii, cofrarea elementelor de fundare, turnarea betonului și umplerea golurilor rezultate. Suntem pregătiți să gestionăm fiecare aspect al infrastructurii clădirilor, asigurând o construcție de calitate superioară și durabilă.

Arhitectura si rezistenta

Înainte de a începe construcția unei clădiri, trebuie întocmite proiectele de arhitectură și de rezistență. Aceste proiecte includ elementele de design exterior și compartimentarea interioară a clădirii, precum și dimensionarea și calculul elementelor de construcție. De asemenea, sunt incluse antemăsurătorile și listele de cantități necesare pentru construcția clădirii.

Aceste etape sunt esențiale pentru obținerea autorizației de construire și pentru execuția propriu-zisă a construcției. Un proiect bine realizat, care ia în considerare toate aspectele constructive din perioada de execuție, poate contribui semnificativ la reducerea riscurilor asociate acestei perioade și la minimizarea costurilor de realizare. De aceea, este important să alegeți o echipă de profesioniști cu experiență în realizarea proiectelor de arhitectură și rezistență, care să aibă și experiență în execuția efectivă a construcțiilor.

Management de proiect si consultanta

Serviciile de management de proiect și consultanță pe care le oferiți par a fi foarte utile pentru orice investitor care dorește să se implice într-un proiect de construcții. Este important să aveți o abordare integrată a proiectului, începând de la analiza amplasamentului și până la asigurarea calității pe perioada de execuție.

Analiza amplasamentului și identificarea celei mai bune variante de construire sunt etape esențiale, deoarece coeficienții urbanistici specifici zonei pot influența modul în care proiectul trebuie să fie realizat. De asemenea, analiza și identificarea celei mai bune variante constructive trebuie să fie făcute în funcție de dorințele investitorului și de cerințele proiectului.

Elaborarea proiectului de arhitectură și a proiectului de rezistență sunt etape esențiale și necesare pentru obținerea autorizației de construire și executarea propriu-zisă a construcției. Analiza costurilor de realizare a investiției înainte de apariția acestora poate ajuta investitorul să estimeze bugetul necesar pentru realizarea proiectului și să prevină apariția surprizelor neplăcute în timpul execuției.

De asemenea, elaborarea unui grafic previzionat de execuție a proiectului poate fi foarte utilă pentru a stabili un calendar clar și pentru a asigura respectarea termenelor de execuție.

În final, suportul informațional cu privire la elaborarea și păstrarea Cărții Tehnice a Construcției este foarte important pentru a asigura buna funcționare și durabilitatea construcției pe termen lung.

Serviciile de management de proiect și consultanță cuprind:

 • analiza amplasamentului și identificarea celei mai bune variante de construire ținând cont de coeficienții urbanistici specifici zonei;
 • analiza și identificarea celei mai bune variante constructive, ținând cont de dorințele tale;
 • analiza previzionară a designului de interior și adaptarea soluțiilor constructive la acesta, încă din etapa de proiectare;
 • elaborarea proiectului de arhitectură și a proiectului de rezistență;
 • analiza costurilor de realizare a investiției înainte de apariția acestora;
 • elaborarea unui grafic previzionat de execuție a proiectului, care oferă informații cu privire la durata de realizare a construcției;
 • suport informațional cu privire la elaborarea și păstrarea Cărții Tehnice a Construcției.

Antreprenoriat general

Este adevărat că antreprenoriatul general poate aduce multe beneficii, precum reducerea timpului și a costurilor prin gestionarea eficientă a întregului proiect de către o singură firmă. Este important să alegi o firmă cu experiență în acest tip de servicii, care să poată gestiona cu succes resursele și specializările implicate în proiect.

De asemenea, este important să ai o comunicare clară și deschisă cu antreprenorul general și să te asiguri că toate specificațiile și cerințele tale sunt bine înțelese și respectate. Cu o abordare bine planificată și o echipă experimentată, antreprenoriatul general poate fi o alegere bună pentru proiectele de construcție de orice dimensiune și complexitate.

Lucrari de hidroizolatii si termoizolatii

 • Lucrari de hidroizolatii si termoizolatii

Pentru a asigura o hidroizolație și termoizolație eficientă la soclu, echipa noastră va analiza atent condițiile locale și va alege materialele potrivite pentru a obține un nivel optim de protecție. De asemenea, vom asigura o execuție corectă a lucrărilor, astfel încât să evităm apariția oricăror probleme ulterioare.

Pentru a realiza hidroizolația, vom folosi membrane bituminoase sau poliuretanice, iar pentru termoizolație vom utiliza materiale precum polistiren expandat sau vată minerală.

Lucrările de hidroizolație și termoizolație la soclu reprezintă o investiție pe termen lung în casa ta și confortul familiei tale. Echipa noastră de experți va lucra cu pasiune și atenție la detalii pentru a asigura că aceste lucrări sunt realizate în cel mai bun mod posibil.

 • Lucrari de hidroizolatii si termoizolatii

Lucrările de hidroizolații și termoizolații la fațade sunt esențiale pentru protecția construcției împotriva umezelii, dar și pentru reducerea pierderilor de energie termică. Prin aplicarea unor sisteme de hidroizolare și termoizolare adecvate, putem îmbunătăți considerabil performanța energetică a clădirii și confortul utilizatorilor acesteia.

Materialele ecologice reprezintă o opțiune tot mai des întâlnită în lucrările de hidroizolații și termoizolații la fațade, datorită caracteristicilor lor de durabilitate, eficiență și impact redus asupra mediului.

Pentru a obține rezultate de calitate, este necesară o analiză atentă a condițiilor de mediu, a specificațiilor tehnice ale construcției și a nevoilor și preferințelor beneficiarului.

Echipa noastră de specialiști are experiența și competențele necesare pentru a realiza lucrări de hidroizolații și termoizolații la fațade în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Ne asigurăm întotdeauna că lucrările noastre sunt realizate cu profesionalism și dedicare, pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri

 • Practica fatadelor ventilate

Fațadele ventilate sunt o opțiune modernă și eficientă pentru termoizolația clădirilor, dar este important să se țină cont de unele aspecte. De exemplu, costurile de construcție a unei fațade ventilate pot fi mai ridicate decât în cazul utilizării altor tipuri de izolație. De asemenea, trebuie avut în vedere că instalarea unei fațade ventilate necesită o planificare și o pregătire adecvată a structurii existente, pentru a asigura un sistem de fixare adecvat și durabil.

În plus, este important să se asigure o ventilare corespunzătoare a spațiului dintre fațada ventilată și peretele de susținere, pentru a evita acumularea de umezeală și a preveni apariția mucegaiului sau a altor probleme de igienă.

În general, fațadele ventilate sunt o soluție atractivă pentru proprietarii de clădiri care caută o opțiune de termoizolație modernă și durabilă, cu costuri reduse de întreținere și care să asigure un confort termic ridicat. Cu toate acestea, este important să se ia în considerare toate aspectele și să se colaboreze cu specialiști cu experiență în domeniu pentru a obține cele mai bune rezultate.

 • Lucrări de hidroizolații la terase circulabile și necirculabile

La alegerea sistemului de hidroizolație pentru terase, ne luăm în considerare factori precum amplasarea terasei, climatul zonei și frecvența de utilizare a acesteia. Astfel, putem recomanda materiale precum membrane bituminoase sau membrane PVC, care au o durată de viață ridicată și o bună rezistență la intemperii.

În plus, echipa noastră se asigură că toate elementele structurale ale terasei, precum jgheaburile sau pluvialele, sunt corect instalate și etanșate pentru a preveni infiltrațiile de apă.

Pentru terase circulabile, putem realiza un strat de protecție mecanică pentru a asigura o durată de viață mai mare a hidroizolației. Pentru terase necirculabile, putem recomanda un sistem de hidroizolație mai simplu, dar care să ofere aceeași protecție împotriva infiltrațiilor și a altor probleme.

În final, ne asigurăm că hidroizolația terasei este corect aplicată și verificăm atent fiecare detaliu pentru a garanta o performanță optimă a sistemului de hidroizolație pentru mulți ani de utilizare fără probleme.

 • Lucrări de hidroizolații la fațadă

Există mai multe tipuri de hidroizolații disponibile, iar alegerea sistemului potrivit depinde de specificațiile construcției și nevoile proprietarului. În general, hidroizolația se poate realiza prin aplicarea unor membrane impermeabile, folosirea de tencuieli hidrofuge sau prin utilizarea de vopsele hidroizolante.

În ceea ce privește lucrările de hidroizolații la fațadă, este important să se identifice zonele care necesită o atenție deosebită, cum ar fi fisurile, rosturile și marginile fațadei. De asemenea, este important să se ia în considerare expunerea fațadei la condiții meteo extreme și nivelul de umiditate din zona în care se află construcția.

Echipa noastră de specialiști poate oferi consultanță pentru a identifica cel mai bun sistem de hidroizolare pentru fațada construcției dumneavoastră și poate realiza lucrările de hidroizolație într-un mod eficient și durabil. În plus, utilizăm materiale de calitate superioară și tehnologii moderne pentru a asigura o hidroizolație eficientă și de lungă durată.

 • Lucrări de hidroizolații la subsol și demisol

Echipa noastră are experiență și abilități în realizarea lucrărilor de hidroizolații la subsol și demisol, folosind materiale și tehnici moderne pentru a asigura o protecție optimă împotriva pătrunderii apei și a umezelii în aceste zone. De la analiza detaliată a situației și a necesităților dumneavoastră, până la alegerea și aplicarea soluțiilor optime, suntem pregătiți să oferim servicii complete și de calitate în acest domeniu..