Services

Analiza cost-beneficiu

Fiecare proiect de construcții destinat investițiilor poate fi evaluat în funcție de trei factori principali: cost, durata de realizare și calitate. În astfel de proiecte, obiectivul general este acela de a obține beneficii financiare care să permită recuperarea investiției și, în același timp, crearea unei valori adăugate.

Analiza Cost Beneficiu reprezintă o metodă care furnizează informații importante despre costurile aferente realizării proiectelor de investiții, precum și despre volumul veniturilor și sursele potențiale ale acestora, oferind o evaluare a gradului de rentabilitate. Cu alte cuvinte, această analiză te poate ajuta să anticipezi rezultatele financiare ale proiectului, iar mai ales să decizi dacă efortul depus este justificat sau nu.

Noi dispunem de experiența necesară pentru elaborarea și fundamentarea unei astfel de analize, putând oferi suportul necesar pentru evaluarea rentabilității și sustenabilității afacerii.

Elaborarea unei Analize Cost Beneficiu poate contribui semnificativ la obținerea unei imagini realiste a proiectului tău, reducând considerabil riscurile asociate implementării acestuia, dar mai ales riscul de nerecuperare a investiției.

Recomandăm realizarea unei Analize Cost Beneficiu în cazul în care intenționezi să extinzi spațiile de producție existente sau să dezvolți unele noi.