Montare panouri solare productie apa calda

Indiferent de dimensiunea sau locul de amplasare al constructiei, echipa noastra monteaza panouri solare de orice tip si dimensiune. Fie ca ai nevoie de o solutie pentru o locuinta unifamiliala sau colectiva, panourile solare reprezinta o optiune sustenabila pentru a-ti asigura confortul, avand in acelasi timp un impact redus asupra mediului inconjurator. Si cine stie, poate vei economisi atat de mult incat vei putea sa iti permiti sa iti faci o vacanta la soare!

Montare sisteme fotovoltaice de producere curent electric

Ne-am dat seama că protejarea mediului înconjurător și utilizarea energiilor regenerabile sunt subiecte importante pentru clienții noștri. De aceea, oferim alternative la sistemele clasice de producere a energiei electrice. Suntem specializați în montarea de sisteme fotovoltaice la scară mică și suntem gata să ajutăm orice client entuziast care dorește un astfel de proiect. În plus, protejăm mediul înconjurător și suntem alături de clienții noștri care au aceleași valori ca și noi.

Montaj sisteme de degivrare

Degivrarea constă în înlăturarea gheții, chiciurii sau zăpezii de pe acoperișuri, jgheaburi și conducte termice. Pentru aceste operațiuni, se recomandă utilizarea unui sistem de degivrare cu cablu de încălzire alimentat electric, capabil să ajungă la o temperatură de 65°C.

Dacă dorești să instalezi un astfel de sistem, avem la dispoziție personal calificat pentru a efectua montajul în siguranță.

Montare aparat aer conditionat

Avem nevoie de un climat de lucru adecvat, de aceea, echipa noastră oferă servicii de montaj și testare a sistemelor de aer condiționat. În plus, putem oferi suport în achiziționarea echipamentului și transportul acestuia la locația de instalare.

Montare corpuri de iluminat de interior

Corpurile de iluminat joacă un rol crucial atât în ceea ce privește designul, cât și funcționalitatea spațiului. Dacă dorești să selectezi un corp de iluminat adecvat pentru un anumit spațiu sau să înlocuiești cel existent, poți beneficia de suportul și experiența echipei noastre.

Montare si demontare instalatii

Dacă ai analizat spațiul în care îți desfășori activitatea și dorești să modifici instalațiile electrice, noi îți putem oferi suportul necesar pentru a alege cea mai bună soluție și pentru a o implementa. Echipa noastră poate realiza atât demontarea și montarea corpurilor de iluminat, prizelor, obiectelor sanitare sau termice, cât și modificarea traseului instalației, crearea de noi locuri de priză, întrerupătoare, și multe altele.

Executie lucrari de instalatii sanitare, electrice, termice conform proiect

Instalațiile termice, sanitare și electrice sunt esențiale în construcții și se execută după realizarea structurii. Echipa noastră asigură realizarea acestora cu calitate superioară, respectând reglementările legale, și poate monta și obiecte de încălzire, corpurile de iluminat, prizele și obiectele sanitare alese de tine.

Proiect instalatii sanitare, electrice, termice

Elaborarea proiectelor de instalații necesită implicarea atât a specialiștilor cât și a beneficiarului și implică stabilirea poziției viitoarelor corpurilor de iluminat, prizelor, radiatoarelor etc. Îți oferim suportul necesar pentru a lua cele mai bune decizii în ceea ce privește instalațiile termice, electrice sau sanitare pentru a-ți asigura confortul în viitoarea construcție.