Asistenta in identificarea unor solutii optime pentru constructia ta

O investiție în construcții necesită timp, resurse umane și financiare considerabile. Avem servicii integrate de analiză a proiectului și consultanță în alegerea soluțiilor optime de construire, pentru a preîntâmpina apariția disfuncționalităților și pentru a găsi cele mai bune soluții la cele mai corecte prețuri.

Obtinere avize, acorduri si autorizatii de construire

Obținerea autorizației de construire necesită timp și interacțiune cu mai multe instituții, dar clienții noștri se pot baza pe noi pentru ajutorul în obținerea avizelor, acordurilor și autorizațiilor necesare. Oferim consultanță și suport pentru această etapă importantă.

Obtinere certificat de urbanism

Certificatul de urbanism este primul pas în construirea unei clădiri și este necesar să fie actualizat dacă implică investiții în teren. Acest document furnizează informații despre regimul juridic, tehnic și economic al terenului la data solicitării, tipul de proprietate, cerințele urbanistice și lista avizelor necesare pentru a obține autorizația de construire. Orice persoană fizică sau juridică poate solicita certificatul, iar pentru a obține acest document sunt necesare acte de identificare, proprietate și cadastru, precum și dovada plății taxei. Pentru a economisi timp, serviciile noastre includ obținerea certificatului de urbanism.

Elaborarea proiectului de rezistenta

Pentru construcția unei clădiri este necesar să se facă un proiect de arhitectură și unul de rezistență, care să includă designul exterior și compartimentarea interioară, precum și dimensionarea și calculul elementelor de construcție. Aceste etape sunt esențiale pentru obținerea autorizației de construire și reducerea riscurilor și costurilor în perioada de execuție. Este important să se aleagă o echipă cu experiență atât în proiectare, cât și în execuție.

Elaborare proiect de arhitectura

Proiectul de arhitectură este esențial pentru obținerea Autorizației de Construire și pentru a avea o imagine clară a construcției viitoare. Echipa noastră de specialiști oferă servicii personalizate și sfaturi utile în realizarea proiectelor de construcții de orice tip, de la idee la cheie.