Amenajarea accesului auto si pietonal

Parcările, accesul pentru vehicule și pietoni sunt toate elemente interdependente și indispensabile în construcția unei clădiri.

Datorită necesității fiecărei clădiri sau spații de a avea un acces adecvat, acordarea atenției la detalii este absolut esențială în ceea ce privește acest tip de lucrare.

Noi ne asigurăm în mod constant că oferim clienților noștri nu doar spații eficiente pentru birouri și producție, construite conform celor mai înalte standarde, ci și zone de acces pentru vehicule și pietoni de aceeași calitate.

Amenajarea spatiilor de parcare

Mijloacele de transport reprezintă echipamente absolut necesare pentru orice afacere, deoarece sunt necesare pentru a asigura eficiența și buna desfășurare a activităților în cel mai scurt timp și în condiții optime. În același timp, spațiile de parcare sunt o necesitate pentru orice clădire de birouri sau spațiu de producție, reprezentând o lucrare conexe necesară.

Indiferent dacă discutăm despre o parcare destinată autovehiculelor sau autospecialelor cu gabarit mare, sau despre parcări utilizate pentru autoturisme de dimensiuni mici sau medii, acordarea de atenție fiecăruia dintre acestea este esențială. Acest lucru ajută la reducerea riscurilor cauzate de erori de proiectare sau execuție.

Nu vor mai exista probleme precum denivelări, zone de apă acumulată din cauza scurgerilor executate defectuos, fisuri apărute în placa de beton.

Montaj utilaje si echipamente de productie

Un business de succes are nevoie de o infrastructură solidă și de echipamente adecvate pentru a atinge nivelul optim de productivitate și performanță. Asigură-te că investești în know-how-ul potrivit și în resursele umane adecvate, dar și în spațiile și echipamentele necesare pentru desfășurarea activității tale. Montarea corespunzătoare a echipamentelor de producție este esențială pentru a reduce riscul de accidente și pentru a asigura profitabilitatea firmei.

Va putem asiguram montarea echipamentelor și utilajelor, testarea acestora și garantarea funcționării în conformitate cu specificațiile tehnice.

Lucrari de finisaj si amenajari interioare

Finisajele, construcțiile clădirilor și amenajările interioare și exterioare transformă o construcție simplă într-un spațiu adecvat locuirii sau utilizării sale în scopul pentru care a fost construită.

Acestea includ lucrări de finisaj precum tencuieli, montare de termo și hidrosistem, aplicare de glet și vopsitorii, montare de gresie, faianță și parchet, și amenajări interioare personalizate, pentru a asigura confortul utilizatorilor.

Amenajarea spatiilor verzi

Amenajarea spațiilor verzi îmbunătățește calitatea vieții, oferind un cadru armonios și plăcut. Pentru a realiza un spațiu verde, este necesar un proiect de plantare care necesita cunoștințe speciale în domeniu. Va oferim servicii complete de achiziție și montare a plantelor decorative, arbuștilor și gazonului, pentru a transforma orice spațiu într-o oază de bucurie.

Dotari incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC)

Ai nevoie de confort termic în clădirea ta? Echipa noastră de specialiști te poate ajuta cu expertiza și serviciile noastre în montarea și întreținerea echipamentelor de încălzire, ventilație și aer condiționat. Oferta noastră include montarea centralelor termice, caloriferelor, aparatelor de aer condiționat și a sistemelor de ventilație performante. Contactează-ne pentru un mediu de lucru confortabil și productiv!

Compartimentari sticla

Optimizează și personalizează spațiul tău cu compartimentări clasice sau din sticlă, care îmbunătățesc funcționalitatea construcției și adaugă un design special. Oferim consultanță și servicii de montare pentru alegerea celei mai bune variante de compartimentare, inclusiv compartimentări din sticlă personalizate, de diferite dimensiuni și modele. Bucură-te de lumina naturală și creează un spațiu unic care îndeplinește nevoile tale.

Confectii metalice si de lemn

Adaugăm la construcțiile clientilor nostri elemente cu un design special, confecționate din oțel, inox, fier forjat sau lemn, cum ar fi balustrade, scări, garduri și altele. Toate acestea pentru ca tu să te simți acasă în construcția ta. Descoperă produsele si solutiile noastre și impresioneaza printr-un design unic!

Instalatii termice, sanitare si electrice

Știi cum se zice: fără instalații, fără viață! Echipa noastră se ocupă de montarea tuturor elementelor necesare pentru a-ți eficientiza consumul și pentru a-ți asigura condiții optime în casa ta. Instalăm totul, de la țevi la cabluri, iar obiectele de încălzire, corpurile de iluminat și obiectele sanitare nu sunt o problemă pentru noi. Ai nevoie de serviciile noastre? Sună-ne și fă-ți viața mai confortabilă!

Lucrari de structura

Dupa ce infrastructura este gata, incepem lucrurile serioase cu construirea suprastructurii: placi, stâlpi, grinzi, pereti, sarpanta si invelitoare. Echipa noastra se ocupa de toate aceste etape cu maxima grija si respectarea tuturor normelor legale. Vom transforma visele tale de casa in realitate!

Infrastructura cladirilor

Infrastructura este baza unei construcții, iar noi o tratăm cu seriozitate și atenție la detalii. Alegerea sistemului de fundare depinde de diferiți factori și necesită o abordare diferită din punct de vedere al execuției.

Se poate opta pentru realizarea unui sistem de fundare tip radier general; fundație continuă sub ziduri, fundație izolată sub stâlp sau fundații pe piloți (utilizată de obicei în cazul construcțiilor de mari dimensiuni și un teren de fundare slab).

Noi asigurăm calitatea materialelor și execuția lucrărilor de hidroizolații pentru a oferi stabilitate pe termen lung construcției tale. Iți garantăm o construcție de calitate superioară.

Principalele categorii de lucrări specifice infrastructurii sunt:

 • Realizarea lucrărilor pregătitoare ce implică:
  • curățarea și eliberarea terenului de resturile rezultate;
  • execuție lucrări de scurgere a apelor rezultate în perioada de execuție;
  • execuție lucrări de protecție a construcțiilor vecine, dacă este cazul.
 • Trasarea fundației, în conformitate cu prevederile proiectului tehnic.
 • Execuția săpăturilor, ce înseamnă:
 • săpătură pentru realizarea subsolului/demisolului, dacă este cazul;
 • săpătură pentru realizarea gropilor de fundare;
 • execuție lucrări pentru sprijinirea malurilor, dacă este cazul;
 • îndepărtarea apei din groapa/șanțurile rezultate în urma săpăturii;
 • îndepărtarea pământului rezultat din excavare din apropierea gropilor.
 • Montarea stratului hidroizolant.
 • Confecționarea și montarea armăturii.
 • Cofrarea elementelor de fundare.
 • Turnarea betonului și protejarea acestuia, dacă este cazul.
 • Umplerea golurilor rezultate.

Arhitectura si rezistenta

Planurile de arhitectură și rezistență sunt fundamentale pentru construirea unei clădiri solide și durabile. Echipa noastră de experți oferă servicii complete de proiectare și construcție, asigurându-se că fiecare aspect al proiectului este luat în considerare și că riscurile și costurile sunt minimizate. Cu noi, poți fi sigur că vei avea o clădire bine proiectată, bine construită, cu o garanție a calității pe termen lung.
Și dacă mai ești norocos, avem un sfat bun si gratuit despre ce culoare să alegi pentru pereti!

Management de proiect si consultanta

La orice investiție în construcții e important să ai o viziune de ansamblu, să analizezi toate detaliile și să faci alegerile potrivite. Cu serviciile noastre integrate de consultanță, poți obține un rezultat de calitate superioară și poți economisi timp și bani. De la alegerea arhitectului, designerului de interior și a constructorului, până la realizarea efectivă a construcției, suntem alături de tine pentru a asigura respectarea atat a standardelor de calitate cat și pentru a preîntâmpina eventuale disfuncționalități.

Plus, avem și un umor la fel de solid! E beton!

Serviciile de management de proiect și consultanță cuprind:

 • analiza amplasamentului și identificarea celei mai bune variante de construire ținând cont de coeficienții urbanistici specifici zonei;
 • analiza și identificarea celei mai bune variante constructive, ținând cont de dorințele tale;
 • analiza previzionară a designului de interior și adaptarea soluțiilor constructive la acesta, încă din etapa de proiectare;
 • elaborarea proiectului de arhitectură și a proiectului de rezistență;
 • analiza costurilor de realizare a investiției înainte de apariția acestora;
 • elaborarea unui grafic previzionat de execuție a proiectului, care oferă informații cu privire la durata de realizare a construcției;
 • suport informațional cu privire la elaborarea și păstrarea Cărții Tehnice a Construcției.

Antreprenoriat general

Construcțiile sunt complicate, dar nu și lucrul cu noi! Ca antreprenor general, vom gestiona întregul proiect pentru tine, astfel încât să ai controlul asupra tuturor aspectelor. Nu mai trebuie să comunici cu multiple firme și specializări, reducând timpul și costurile, fără stres sau bătăi de cap!

Avem experiența necesară pentru a gestiona proiecte complexe care implică un număr mare de resurse și implicarea mai multor firme și specializări.

Lucrari de hidroizolatii si termoizolatii

 1. Lucrări de hidroizolații și termoizolații la soclu

Când vorbim de hidroizolații și termoizolații, ne referim la protejarea casei de apă și reducerea consumului de energie. Toate acestea înseamnă confort pentru tine și familia ta.

Pentru noi este important ca la finalul realizării lucrărilor, dar și în timpul utilizării construcției, să nu ne confruntăm cu situații defavorabile precum, infiltrații în zona fundațiilor sau apariția punților termice, care pot genera în timp probleme serioase asupra integrității întregii construcții. De aceea, echipa noastră acordă o atenție deosebită lucrărilor de hidroizolații și termoizolații.

Apariția unor pete urâte de umiditate, desprinderea tencuielii și vopselei, sunt doar câteva dintre consecințele execuției incorecte a hidroizolației și termoizolației la soclu.

Răspunsul pentru evitarea apariției acestor probleme este proiectarea și execuția corespunzătoare a acestor lucrări.

În situația în care aveți o construcție deja finalizată și sesizați apariția unor elemente de tipul celor descrise mai sus, nu mai amânați intervenția asupra soclului.

Echipa noastră, fie că este vorba de o construcție nouă sau o intervenție asupra uneia existente, va acționa întotdeauna cu profesionalism și dedicare.

 1. Lucrări de hidroizolații și termoizolații la fațade

Pentru realizarea lucrărilor de hidroizolații și termoizolații am folosit în proiectele noastre atât materiale clasice cât și materiale ecologice, care au aceleași beneficii pentru structură dar care vin în plus cu o componentă importantă legată de protecția mediului.

Lucrările de hidroizolații necesită o analiză detaliată pentru a identifica sistemul de hidroizolare potrivit nevoilor dumneavoastră, dar și experiența necesară pentru montarea acestuia. Hidroizolația este importantă pentru că limitează infiltrarea apei în diferite elemente ale construcției, contribuind semnificativ la creșterea duratei de viață a construcției dar și creșterea confortului dumneavoastră pe perioada exploatării construcției.

Un alt aspect deosebit de important la o construcție este asigurarea eficienței energetice și confortului termic al utilizatorilor acestora. De aceea pe lângă lucrările de hidroizolație trebuie tratate cu o deosebită atenție și lucrările de termoizolație.

Echipa noastră are în componentă specialiști care pot realiza orice tip de hidroizolație și termoizolație, oferind o atenție sporită fiecărui detaliu.

 1. Execuție fațade ventilate

În ultimii ani fațadele ventilate au atras tot mai mulți clienți și specialiști deopotrivă, reprezentând o alternativă modernă pentru izolațiile care folosesc polistiren sau alte materiale care nu permit circularea aerului.

Printre avantajele utilizării acestui tip de termoizolație se numără, o izolație termică superioară materialelor clasice, rezistență ridicată la ciuperci și mucegai, bune proprietăți de izolație fonică și rezistență ridicată la foc.

Fațada ventilată consituie o variantă eficientă atât pentru perioada calduroasă cât și pentru perioada rece, asigurând la interior o temperatură constantă, care reduce semnificativ consumul de energie.

Sistemul unei fațade ventilate poate avea o alcătuire diferită, în funcție de tipul construcției și nevoile fiecărui client. Împreună putem stabili cea mai bună soluție de fațadă ventilată pentru construcția ta dar și o montare corectă pentru o creștere a confortului tău zilnic.

 1. Lucrări de hidroizolații la terase circulabile și necirculabile

Pentru că ne dorim să te bucuri de fiecare spațiu al construcției tale, acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu. La execuția teraselor, circulabile sau necirculabile, luăm în calcul o serie de aspecte și factori care să asigure o bună aerisire, o barieră împotriva infiltrațiilor, condensului și mucegaiului.

O locuință perfectă are și o hidorizolație perfectă.

Echipa noastră, prin specialiștii săi, garantează o hidroizolație ideală a teraselor construcției tale, prin alegerea și montarea unor sisteme potrivite fiecărui spațiu.

 1. Lucrări de hidroizolații la fațadă

Lucrările de hidroizolații necesită o analiză detaliată pentru a identifica sistemul de hidroizolare potrivit nevoilor dumneavoastră, dar și experiența necesară pentru montarea acestuia. Hidroizolația este importantă pentru că limitează infiltrarea apei în diferite elemente ale construcției, contribuind semnificativ la creșterea duratei de viață a construcției dar și creșterea confortului dumneavoastră pe perioada exploatării construcției.

Echipa noastră are în componentă specialiști care pot realiza orice tip de hidroizolație, oferind o atenție sporită fiecărui detaliu.

 1. Lucrări de hidroizolații la subsol și demisol

Orice construcție cu beci, pivniță sau subsol presupune o atenție deosebită acordată impermeabilizării acestor elemente. Infiltrațiile pot afecta semnificativ finisajele, instalațiile sau echipamentele electrice dar și structura de rezistență a construcției, deseori fiind necesare remedieri constisitoare.

Pentru a preîntâmpina apariția acestor probleme, vă oferim suport în alegerea și montarea celor mai bune sisteme de hidroizolații.