Confectionarea de produse de design interior la comanda

Echipa noastră de colaboratori talentați și inovatori poate transforma visurile tale în realitate prin crearea de piese de mobilier personalizate, decorațiuni interioare și tablouri realizate manual.

Confectionarea obiectelor metalice la comanda

Pentru a oferi clienților noștri un mediu în care se simt confortabil, furnizăm produse confecționate din oțel, inox sau fier forjat. În colaborare cu partenerii noștri, adăugăm elemente cu un design special, cum ar fi balustrade, scări, garduri, gratii și porți, care completează construcțiile noastre. Veniți cu ideile voastre, le vom transforma în realitate.

Vopsitorii interioare si exterioare din materiale diverse

Noi oferim soluții de vopsitorii interioare și exterioare adaptate la tendințele în evoluție și la nevoile clienților noștri. Fie că este vorba despre bucătării cu texturi ușor de curățat sau spații moderne cu combinații de culori îndrăznețe, suntem pregătiți să le realizăm. De asemenea, îți stăm la dispoziție să-ți ajutăm să-ți organizezi ideile și să le transpui pe pereți și tavane, pentru a obține lucrări de calitate și satisfacția clienților noștri.

Montarea parchetului si plintei din materiale diverse

Alegerea și montajul unei pardoseli sunt aspecte esențiale pentru un proiect. Ne concentrăm pe alegerea materialelor potrivite și realizarea unui montaj de calitate pentru un aspect plăcut și durabilitate. Expertiza noastră ne permite să realizăm proiecte de parchet laminat, dublu sau triplu stratificat, parchet din lemn masiv cu elemente decorative și esențe nobile.

Glafuri din materiale diverse

Finisajele, accesoriile de calitate și atenția la detalii sunt cheia unei amenajări de succes. Glaful nu numai că adaugă o notă decorativă, dar și protejează fereastra de infiltrații și reduce pierderile de căldură. Oferim suport în alegerea și montarea glafurilor pentru a asigura un rezultat estetic și constructiv optim.

Montare gresie interioara si exterioara

Alegerea și montajul finisajelor pentru băi, terase și bucătării sunt esențiale pentru aspectul final. Oferim consultanță și servicii profesionale de la alegerea gresiei/faianței până la montaj și finisare, colaborând cu designeri și furnizori pentru a crea spațiul dorit.

Compartimentari interioare

Oferim suport în organizarea spațiilor interioare, de la sisteme de compartimentare simple la cele complexe, folosind materiale precum sticlă securizată, aluminiu, rigips sau cărămidă.

Echipa noastră de specialiști poate oferi ajutor în alegerea și execuția celor mai bune variante de compartimentare pentru nevoile actuale și viitoare.

Placari din granit

Echipa noastră poate crea finisaje durabile și subtile utilizând plăci din granit, oferindu-ți suport în alegerea și montarea acestora pentru a-ți transforma viziunea în realitate. Detaliile subtile și finisajele durabile sunt elemente care te aduc într-o încăpere și te fac să te întorci iar și iar.

Tencuieli interioare si exterioare

Tencuiala interioară și exterioară protejează elementele de construcție de umiditate și factorii climatici, acoperă neregularitățile și contribuie la aspectul estetic al construcțiilor. Detaliile sunt esențiale, deoarece suprafața vizibilă a construcției poate influența designul acesteia. Specialiștii noștri respectă permanent standardele de calitate ale clienților, oferind servicii de finisare interioară și exterioară cu atenție maximă pentru detalii.

Pereti si tavane din rigips pe structura metalica

Pereții și tavanele de rigips sunt soluția preferată datorită capacității lor de izolare și de reglare a climatului. Având experiență în lucrări cu rigips, oferim soluții personalizate și de calitate, cu o atenție deosebită la detalii.