Arhitectura

Planul de arhitectura este o documentatie importanta in obtinerea unei autorizatii de construire care va ofera si o imagine clara asupra constructiei viitoare. Aici veti putea alege forma cladirii, dimensiunile camerelor si amplasarea acestora in plan. Echipa noastra este formata din experti care pot oferi cele mai bune servicii de consultanta oricarui client si de a satisface nevoile si cerintele acestuia. Experienta noastra in finalizarea oricarui proiect de constructie ne permite sa va oferim sfaturi utile atunci cand va decideti asupra cladirii dumneavoastra.

Suntem alaturi de tine de la idee la cheie!

Proiectare

Planul de rezistenta (planul tehnic) este un document obligatoriu pentru obtinerea autorizatiei de construire precum si pentru realizarea procesului propriu-zis de constructie. Prin intermediul acestuia sunt luate in considerare si masurate toate elementele structurale pentru a asigura stabilitatea si integritatea acesteia in timp si in special in caz de cutremur.

Toate acestea vor asigura confortul in timpul utilizarii structurii. Expertii companiei noastre va pot oferi tot sprijinul necesar pentru planificarea tehnica.

Analiza cost-beneficiu

Fiecare proiect de construcții destinat investițiilor poate fi evaluat în funcție de trei factori principali: cost, durata de realizare și calitate. În astfel de proiecte, obiectivul general este acela de a obține beneficii financiare care să permită recuperarea investiției și, în același timp, crearea unei valori adăugate.

Analiza Cost Beneficiu reprezintă o metodă care furnizează informații importante despre costurile aferente realizării proiectelor de investiții, precum și despre volumul veniturilor și sursele potențiale ale acestora, oferind o evaluare a gradului de rentabilitate. Cu alte cuvinte, această analiză te poate ajuta să anticipezi rezultatele financiare ale proiectului, iar mai ales să decizi dacă efortul depus este justificat sau nu.

Noi dispunem de experiența necesară pentru elaborarea și fundamentarea unei astfel de analize, putând oferi suportul necesar pentru evaluarea rentabilității și sustenabilității afacerii.

Elaborarea unei Analize Cost Beneficiu poate contribui semnificativ la obținerea unei imagini realiste a proiectului tău, reducând considerabil riscurile asociate implementării acestuia, dar mai ales riscul de nerecuperare a investiției.

Recomandăm realizarea unei Analize Cost Beneficiu în cazul în care intenționezi să extinzi spațiile de producție existente sau să dezvolți unele noi.