Schimbare instalatii termice, sanitare, electrice

Dacă ai probleme cu instalațiile învechite și dorești confortul unei case moderne, echipa noastră de profesioniști poate interveni prin înlocuirea parțială sau totală a instalațiilor termice, sanitare și electrice, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Reparatii sau executie hidroizolatii demisol/terase

Executarea hidroizolațiilor, atât cele orizontale cât și cele verticale, necesită o analiză detaliată pentru a identifica sistemul potrivit și experiența necesară pentru montarea acestuia. Echipa noastră de specialiști poate realiza orice tip de hidroizolație, cu atenție la fiecare detaliu, pentru a limita infiltrarea apei în elementele construcției și a crește durata de viață și confortul tău în timpul exploatării. Dacă ai nevoie de reparații sau de o hidroizolație nouă, putem găsi împreună cele mai bune soluții pentru tine.

Schimbarea tamplariei exterioare

Tâmplăria exterioară este importantă pentru aspectul și eficiența energetică a construcției. Oferim o echipă de montatori cu experiență pentru a satisface cele mai înalte exigențe de calitate. Vei avea raportul calitate/preț ideal în materie de tâmplărie.

Consolidarea imobilului

O clădire afectată de trecerea timpului poate necesita consolidare pentru a preveni problemele de siguranță. Noi suntem echipa potrivită pentru a executa aceste lucrări, folosind cele mai noi tehnologii și având experiența necesară pentru a ne asigura că răspundem tuturor exigențelor clienților noștri.

Lucrari de renovare pentru casa scarii

Renovarea casei scării poate schimba percepția vizuală și reduce efectele negative în interiorul apartamentelor, diminuând riscul apariției mucegaiului sau umidității excesive. Mai multe detalii despre implicațiile acestor lucrări sunt disponibile la cerere.

Obtinerea autorizatiei de construire

Autorizația de construire este obligatorie și pentru modificările aduse construcțiilor existente, precum recompartimentarea, consolidarea sau modificările fațadei. Oferim suport pentru obținerea acestei autorizații și pentru parcursul cu succes al proiectului.

Intocmirea documentatiei tehnice

Pentru a face modificări la casa ta, ai nevoie de documentație tehnică pentru autorizația de construire/desființare. Echipa noastră te poate ajuta la elaborarea acestei documentații.

Termoizolarea gratuita a cladirilor vechi

Eficiența energetică și confortul termic sunt o preocupare importantă în prezent, iar lucrările de termoizolație trebuie analizate cu atenție pentru a se identifica soluțiile potrivite pentru fiecare tip de construcție. Echipa noastră de specialiști poate realiza orice sistem de termoizolație pentru construcțiile vechi, iar costurile pentru aceste lucrări pot fi suportate integral de constructor prin proiectul nostru de renovare și reabilitare termică. Dacă dorești mai multe informații, suntem la dispoziția ta.

Executia expertizei tehnice gratuita

Proprietarii clădirilor cu fațade degradate trebuie să ia măsuri de intervenție pentru reabilitare conform Legii 153/2011. Expertiza tehnică este necesară pentru determinarea stării actuale a construcției și posibilităților de îmbunătățire, iar noi putem oferi ajutor prin proiectul nostru pentru renovarea și reabilitarea termică a construcțiilor vechi, care suportă costurile expertizei tehnice. Contactează-ne pentru mai multe detalii.